Høsten er i annmars

Har lenge hatt et ønske om å ta en tur for å oppleve Brudesløret men det har aldri klaffet men i dag ble det en aldeles strålende tur. Jeg hadde med dronen og brukte litt tid til å lage denne videoen. Jeg gikk igjennom Rypetoppen Adventurepark for å komme til selve fossen.


Etter å ha brukt et par timer på en rolig tur opp til Brudesløret så fikk turen til en topp jeg også lenge har hatt lyst til å besøke, nemlig Steinfjellet. Jeg husker ikke hvor lang tid jeg brukte opp til toppen som ligger 909 moh. Det er en ganske bratt men ikke en så krevende rute å gå, men god å varm ble jeg. Været var helt strålende med ingen vind og blå himmel.

Det fine med trønderlag er at man ikke trenger å dra så veldig langt unna for å oppleve en fin dag og opplevelse i det trønderske landskapet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *