Nyheter I DJI Mini 4 Pro og forskjeller fra DJI Mini 3 Pro

Det har gått rykter om DJI Mini 4 Pro en stund nå og det har vært lekket små drypp i form av bilder og spesifikasjoner de siste månedene. Man kan jo undre seg på hvem det er som lekker slik informasjon?

I følge rykter så vil lanseringen av DJI Mini 4 Pro bli en gang på slutten av september. Bilder av DJI Mini 4 Pro har florert på X de siste ukene noe som er kjent fra tidligere når DJI slipper nye modeller.

For mange nybegynnere så vil Omnidirectional sensorer som dekker alle retninger 360° bli en kjærkommen nyhet da du vil få et ekstra lag med beskyttelse spesielt når man flyr i områder med mye trær.

Lekket bilde på X som skal vise DJI Mini 4 Pro

Hvordan ser spesifikasjonen ut (uoffisielt)

  • Veldig lett, 249g
  • Flytid, opp til 34 minutter
  • Oppgraderte smarte funksjoner
  • Omnidirectional, sensorer som dekker alle retninger 360°
  • Foto, 48 megapiksel
  • HDR Video
  • 4K 100fps
  • 20km video rekkevidde

Man kan også forvente smart funksjoner som FocusTrack, Waypoint Flight som lar deg forhåndsprogrammere en fly rute og Hyperlaps som lar deg lage timelapse sekvenser opp til 4K.

Hva kan man forvente på hva man finner i boksen.

1x DJI Mini 4 Pro
1x DJI Mini 4 Pro controller
3x Batterier og en lader
1x Gimbal beskytter
1x USB type-A til USB type-C kabel
5x Par propeller
1x USB type-C til USB type-C lade kabel
1x Skulder bag for å oppbevare dronen

Man kan også finne tilbehør som propell beskyter, vidvinkel 0.65x og ND filter. Vidvinkel høres veldig praktisk ut for å få med seg enda mer landskap i bildet. Noe annet å merke seg er at det finnes en mulighet til at man kan benytte batterier fra DJI Mini 3 Pro da det ikke ser ut til at det er så store forandringer på selve dronen.

Waypoint Flight er en funksjon som er veldig praktisk når man er ute alene og vil ta video uten at man må følge med på kontrolleren hele tiden eller man kan legge inn hva dronen skal gjøre på de forskjellige punktene på ruten. Her kan man fly opp en rute først for så å spille den av uten at man trenger å gå å følge med på kontrolleren eller at du må gi fra deg kontrolleren til noen som ikke er så kjent med dronen.

Forbedret video

På papiret ser det ut til at DJI Mini 4 Pro er den perfekte dronen å ta med som reisepartner da den er lett, stille og enda enkel å operere enn forgjengeren DJI Mini 3 Pro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *