Sportsfotografering er av av hovedårsakene til at jeg ble såpass engasjert av fotografering. Ettersom dattera spilte håndball så ble det helt naturlig for meg å begynne å ta bilder av henne. Men ettersom tiden gikk så jeg at det også var en del utfordringer knyttet til innendørs hall fotografering. Spesielt da jeg begynte å følge Kolstad håndballs herrelag som da spilte i 1 div.

Lite lys og mye raskere bevegelser krevde bedre utstyr og mitt første proffhus ble kjøp inn, et Nikon D3s som tjente meg i mange år.

Etter det har det blitt mange tusen sportsfotos i mange forskjellige grener.

RBK 2019
Seriekamp REMA 1000 ligaen håndball menn mellom Kolstad – Drammen.

Du vil kanskje også like...

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *